Rochii de Mireasă Romantice - Colecția 2025 - Vera Sposa

Rochii de Mireasă Romantice – Colecția 2025

Rochii de Mireasă Romantice – Colecția 2025

Rochiile de mireasă romantice, caracterizate printr-o estetică visătoare, de basm, sunt adesea realizate din materiale fine precum dantelă Chantilly, tul vaporos și organza. Cu accente florale, broderii fine și detalii strălucitoare, rochiile romantice transformă fiecare mireasă într-o întruchipare a grației și eleganței.

Stilul romantic este adesea apreciat de femeile cu o personalitate visătoare, care-și doresc să surprindă emoția profundă a momentului. 

Îți prezentăm o selecție de rochii de mireasă romantice din colecția 2025:

Rochie de mireasă Rozel  

Rochia este realizată din mai multe straturi de tul moale cu diferite niveluri de strălucire și este împodobită cu flori de diferite forme, toate lucrate manual. Aspectul său poetic te duce cu gândul la nori albi, pufoși, plutind pe cer. Corsetul are un decolteu inimă, realizat din plasă, drapat și împodobit cu aplicații.  Mânecile rochiei iau forma unor petale voluminoase de flori și sunt detașabile.  Fusta, strânsă cu pliuri, se prelungește într-o trenă la spate. 

Rochie de mireasă Daria 

Rochie delicată și romantică, realizată din dantelă Chantilly și diverse tipuri de tul cu un strat delicat de strălucire. Brodată cu cristale, mărgele, perle și aplicații.  Decorată cu flori voluminoase din organza.  Corsetul are inserții transparente care subțiază vizual silueta.  Fusta în linie A are o trenă mică de 40 cm.  Mănușile și voalul, asortate cu rochia, decorate cu aceleași elemente, pot fi incluse în set.

Rochie de mireasă Nimfa  

O rochie delicată și romantică, realizată din pliuri vaporoase de tul, organza, dantelă Chantilly transparentă, un strat de tul strălucitor și decorată cu flori voluminoase lucrate manual.  Setul include o rochie scurtă cu corset și cupe, drapată asimetric și o fustă lungă, stratificată și aerisită. Rochia capătă o aură de basm, care îi conferă un farmec aparte.

Rochie de mireasă Milagros 

Rochia sirenă, rafinată și seducătoare, are umerii dezgoliți și mâneci lungi. Corsetul are un contur drept cu cupe integrate și este decorat cu o nuanță de roz-nude delicată.  Realizată din dantelă Chantilly și plasă cu o textură fină, acoperită cu un strat strălucitor. Este împodobită cu dantelă florală voluminoasă și decorată cu mărgele, perle și paiete. Fusta se continuă cu o trenă în partea din spate.

Rochie de mireasă Susanna 

O rochie modernă, ușoară, cu o fustă dublă: o fustă scurtă din dantelă Chantilly și căptușeală și un strat superior lung realizat din tul moale stratificat, având două despicături în față. Corsetul are un decolteu drept și neted, cu un drapaj simetric. Mânecile și corsetul rochiei sunt decorate cu broderie, aplicații și pene.

 Care sunt preferatele tale?

Te așteptăm să le probezi în showroom-ul Vera Sposa din București!

Str. Popa Soare, nr. 40, București

+4 0788 59 59 59

contact@vera-sposa.ro

Luni-Vineri: 10-19

Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!